Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129703) - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Литвиненко, Дар'я Юріївна; Коломієць, Володимир Сергійович; Костюк, Євген Олександрович (My University, 2018)
В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету, збагаченого харчовими волокнами, вітамінами, амінокислотами, цінними і необхідними мікроорганізму для обміну речовин. The basis of the useful model is the task of developing a formulation of paste enriched with food fibers, vitamins, amino acids, valuable and essential microorganisms for metabolism.
Keywords: сочевиця; грибна сировина; фарш курячий; печінка куряча бланшована; lentil; awakened grain product; chicken duck; liver chicken blanched; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів