Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаЛитвиненко, Дар'я ЮріївнаКоломієць, Володимир СергійовичКостюк, Євген Олександрович2019-04-242019-04-242018Патент 129703 UA, МПК 51 (2018.01) А23L 13/00 Паштет з грибною сировиною / Москалюк О. Є., Гащук О. І., Литвиненко Д. Ю., Коломієць В. С., Костюк Є. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ - № u 2018 04652 ; завл. 27.04.2018 ; опубл. 12.11.2018 ; Бюл. №21, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29122В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету, збагаченого харчовими волокнами, вітамінами, амінокислотами, цінними і необхідними мікроорганізму для обміну речовин. The basis of the useful model is the task of developing a formulation of paste enriched with food fibers, vitamins, amino acids, valuable and essential microorganisms for metabolism.uk-UKсочевицягрибна сировинафарш курячийпечінка куряча бланшованаlentilawakened grain productchicken duckliver chicken blanchedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129703)Technical Report