Стратегія енергетичної безпеки України: виклики та можливості - Бігун, Уляна Василівна; Охріменко, Оксана Онуфріївна (My University, 2015)
Розглянуто загрози внутрішньої і зовнішньої енергетичної безпеки України. Удосконалено комплекс стратегічних цілей із забезпечення енергетичної безпеки. Сформовано заходи енергетичної стратегії України задля підвищення рівня енергетичної безпеки держави. Threats of internal and external energy security of Ukraine are considered. The set of strategic goals of energy security is improved. Measures of Ukraine's energy strategy for enhancing energy security are formed.
Keywords: енергетична стратегія; energy strategy; безпека; security; комплекс; complex; кафедра туристичного та готельного бізнесу