Ловягін, Олександр МиколайовичКузьмін, Олег ВолодимировичТопольник, Віра ГригорівнаШевченко, Лілія Олександрівна2017-06-062017-06-062011Стійкість спиртних напоїв за короткострокових порушень температурних режимів зберігання / О. М. Ловягін, Л. О. Шевченко, В. Г.Топольник, О. В. Кузьмін // Вісник ДонНУЕТ. – 2011. – № 1 (49). – Технічні науки. – С. 130-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25480У цієї роботі особлива увага приділена дослідженню стійкості різних видів алкогольної продукції при короткочасній дії низьких та високих температур, які можуть призвести до небажаних наслідків, в тому числі к зміні фізико-хімічних показників та погіршенню органолептичних властивостей. In this work the special attention is spared research of firmness of different types of alcoholic products at brief influence of low and high temperatures which can result in undesirable consequences, including to the change of physical and chemical indexes and worsening of organoleptic properties.uk-UKстійкість алкогольної продукціїfirmness of alcoholic productsекстремальні температуриextreme temperaturesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСтійкість спиртних напоїв за короткострокових порушень температурних режимів зберіганняArticle