Овочево-горіховий батончик для раціонів військовослужбовців - Стеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2018)
Проведений комплекс досліджень дозволив розробити рецептуру та спосіб виробництва овочево-горіхових батончиків з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, які рекомендовані для харчування військовослужбовців. Підвищений вміст мікронутрієнтів позитивно вплине на стан імунної системи, захисних, адаптаційних механізмів організму, на його фізичну витривалість та здатність до відновлення. The conducted research complex made it possible to develop a recipe and a method of production of vegetable nuts with high nutritional and biological value, which are recommended for servicing the soldiers. The high content of micronutrients will positively affect the state of the immune system, the protective, adaptive mechanisms of the body, its physical endurance and the ability to recover.
Keywords: батончик; раціон харчування; військовослужбовці; функціональний харчових продукт; bar; ration; military; functional food product; кафедра технології оздоровчих продуктів