Стеценко, Наталія ОлександрівнаСімахіна, Галина ОлександрівнаГойко, Ірина Юріївна2018-07-172018-07-172018Стеценко, Н. О. Овочево-горіховий батончик для раціонів військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко // Strategy of Quality in Industry and Education : proceedings of the XIV International Conference (June 4-7, 2018, Varna, Bulgaria). – 2018. – Volume 2. – С. 175-180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28024Проведений комплекс досліджень дозволив розробити рецептуру та спосіб виробництва овочево-горіхових батончиків з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, які рекомендовані для харчування військовослужбовців. Підвищений вміст мікронутрієнтів позитивно вплине на стан імунної системи, захисних, адаптаційних механізмів організму, на його фізичну витривалість та здатність до відновлення. The conducted research complex made it possible to develop a recipe and a method of production of vegetable nuts with high nutritional and biological value, which are recommended for servicing the soldiers. The high content of micronutrients will positively affect the state of the immune system, the protective, adaptive mechanisms of the body, its physical endurance and the ability to recover.uk-UKбатончикраціон харчуваннявійськовослужбовціфункціональний харчових продуктbarrationmilitaryfunctional food productкафедра технології оздоровчих продуктівОвочево-горіховий батончик для раціонів військовослужбовцівArticle