Вирішення проблеми неточності дозування в роторних таблетуючих пресах - Тиха, М. І.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2010)
Досліджено процес роторного таблетування при мінімізації втрат лікарських форм. The process of rotary tableting while minimizing losses dosage forms.
Keywords: таблетки; лікарська форма; прес-інструмент; tablets; dosage form; press tool; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв