Стадник, Світлана БогданівнаЦапук, Ірина СвятославівнаОболкіна, Віра Іллівна2021-12-022021-12-022020Стадник, С. Розроблення технології збивних цукерок з використанням пюре з плодів чорноплідної горобини / С. Стадник, І. Цапук, В. Оболкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : мат. 86 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 2–3 квітн. 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36682Визначено хімічний склад пюре з ягід чорноплідної горобини, проведено дослідження його впливу на зміну органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників збивної цукеркової маси. Проведені дослідження підтвердили ефективність застосування пюре чорноплідної горобини при створенні нового асортименту збивних цукерок привабливого кольору, з гарним ароматом без використання барвників і ароматизаторів, з покращеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю та калорійністю.otherцукристі кондитерські виробибіологічно-активні речовиничорноплідна горобиназбивні цукеркинетрадиційна сировинакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення технології збивних цукерок з використанням пюре з плодів чорноплідної горобиниThesis