Нікітіна, Тетяна Андріївна2022-06-142022-06-142022Нікітіна Т. А. Конкурентоспроможність підприємств індустрії гостинності / Т. А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 165https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37645Сучасні підприємства готельного бізнесу функціонують в форс-мажорних обставинах, з постійними обмеженнями діяльності або з надмірним навантаженням. За таких умов загострюється конкуренція на ринку готельних послуг. Це обумовлює актуальність підвищення конкурентоспроможності підприємств готельній індустрії та конкурентопридатності готельного продукту.Modern hotel business enterprises operate in force majeure, with constant restrictions on activities or with excessive workload. Under such conditions, competition in the hotel services market is intensifying. This determines the urgency of increasing the competitiveness of the hotel industry and the competitiveness of the hotel product.готельне підприємствоконкурентоспроможністьготельні послугиhotel businesscompetitivenesshotel servicesкафедра готельно-ресторанної справиКонкурентоспроможність підприємств індустрії гостинностіThesis