Особливості навчання дорослих іноземної мови - Щеглова, Алла Олександрівна (My University, 2019)
Бажання та потреба бізнесу виходити на міжнародний рівень ставить нові виклики, головним з яких є спілкування та обмін інформацією, уникнення непорозумінь. Міжнародний формат співпраці — це вміння донести свою позицію іноземним партнерам, а оскільки основною мовою спілкування є англійська, багато дорослих мають на меті поглиблення знань чи опанування мови з нуля.The desire and the need for business to enter the international level poses new challenges, the main of which is communication and information exchange, avoiding misunderstandings. The international format of cooperation is the ability to communicate to foreign partners, and since the main language of communication is English, many adults have а purpose of deepening knowledge or mastering the language from scratch.
Keywords: паттерн; нейролінгвокоучінг; мотиваційні інструменти; граматичні структури; навички спілкування; практична значимість; pattern; neurolinguistic training; motivational tools; grammatical structures; communication skills; practical significance; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації