Олійник, Світлана ІванівнаПроцан, Наталія ВікторівнаТкаченко, Любов Володимирівна2021-06-292021-06-292019Олійник, С. І. Інтенсифікація процесу вирощування дріжджів у виробництві біоетанолу / C. І. Олійник, Н. В. Процан, Л. В.Ткаченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 292.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34688Використання молочної сироватки для вирощування дріжджів у виробництві біоетанолу дає змогу скоротити тривалість процесу вирощування до 4 годин. The use of whey for the cultivation of yeast in the production of bioethanol allows to reduce the duration of the cultivation process to 4 hours.otherінтенсифікаціяіntensificationдріжджіyeastбіоетанолbioethanolкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнтенсифікація процесу вирощування дріжджів у виробництві біоетанолуThesis