Брендинг роботодавця як інструмент ефективної системи управління персоналом підприємства - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2013)
В даний час вітчизняні компанії посилено продовжують пошук шляхів підвищення ефективності систем управління персоналом. Currently, domestic companies continue to intensively search for ways to improve the efficiency of personnel management.
Keywords: підприємство; брендинг; персонал; enterprise; branding; personnel; кафедра економіки праці та менеджменту