Мінімаксний синтез оптимального робастного керування - Гончаренко, Борис Миколайович; Лобок, Олексій Петрович (My University, 2014)
Розглядається задача побудови оптимального робастного керування у вигляді зворотного зв'язку від стану лінійної динамічної системи, яке мінімізує інтегрально-квадратичний функціонал при найбільш несприятливих збуреннях системи. The problem of constructing an optimal robust control as feedback on the state of a linear dynamic system which minimizes the integral quadratic functional under the most adverse disturbances system.
Keywords: оптимальне керування; робастне керування; мінімаксне керування (оцінювання); optimal control; robust control; minimax synthesis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка