Інноваційна діяльність - сучасний шлях розвитку переробної галузі України - Карлаш, Юрій Васильович (My University, 2000)
Подано шляхи інноваційного розвитку перехідної економіки, а саме: переробної галузі України. Показано, що лише використання вітчизняними підприємствами досягнень науки дає можливість підвищити їх конкурентоздатність на світовому ринку.
Keywords: інноваційна діяльність України; науково-технологічний потенціал; кафедра біотехнології і мікробіології