Дослідження впливу глюкозних сиропів з різним декстрозним еквівалентом на якісні показники морозива - Баралюк, Артем Вікторович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2024)
Морозиво – являє собою стабільну емульсія, що складається з води, жиру, сухого знежиреного молочного залишку і цукру, що піддається аеруванню та заморожуванню. Глюкозні сиропи можуть широко використовуватися для підвищення органолептичних характеристик морозива, додаючи солодкість і покращуючи як текстуру, так і смак готового продукту

Ice cream is a stable emulsion consisting of water, fat, dry skimmed milk residue and sugar, which can be aerated and frozen. Glucose syrups can be widely used to enhance the organoleptic characteristics of ice cream, adding sweetness and improving both the texture and the taste of the finished product. product
Keywords: морозиво; крохмальні патоки; структуроутворювачі; кафедра технології молока і молочних продуктів; ice cream; starch molasses; structure formers