Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробів - Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2017)
Вивчено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві борошняних кондитерських виробів. Встановлено, що монарда двійчаста є перспективної сировиною для кондитерської галузі, яка може застосовуватись у якості антиоксиданту, консерванту та ароматичної речовини природного походження. The component composition of the double monarchy and the possibility of its use in the production of flour confectionery products was studied. It was found that the double monard is a promising raw material for the confectionery industry, which can be used as an antioxidant, preservative and aromatic substance of natural origin.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; монарда двійчаста; пряно-ароматична фітосировина; рastry; monarda didyma; spice-aromatic phyto raw materials; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів