Дзигар, Ольга ОлександрівнаОболкіна, Віра ІллівнаБукшина, Людмила СеменівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2018-10-252018-10-252017Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. О. Дзигар, В. І. Оболкіна, Л. С. Букшина, С. Г. Кияниця // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2017. – C. 132–133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28383Вивчено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві борошняних кондитерських виробів. Встановлено, що монарда двійчаста є перспективної сировиною для кондитерської галузі, яка може застосовуватись у якості антиоксиданту, консерванту та ароматичної речовини природного походження. The component composition of the double monarchy and the possibility of its use in the production of flour confectionery products was studied. It was found that the double monard is a promising raw material for the confectionery industry, which can be used as an antioxidant, preservative and aromatic substance of natural origin.uk-UKборошняні кондитерські виробимонарда двійчастапряно-ароматична фітосировинарastrymonarda didymaspice-aromatic phyto raw materialsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробівThesis