Михонік, Лариса Анатоліївна2012-06-252012-06-252009Михонік, Л. А. Вплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес на якість хліба / Л. А. Михонік // Хлібопек. і кондит. пром-сть України. - 2009. - № 6. - С. 7-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1816В статті наведено результати досліджень впливу тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба.The article presents the effect of duration of dough from whole-wheat flour on the technological processes and the quality of bread.uk-UKборошно з суцільнозмеленого зерна пшениціхлібпоказникиякістьwhole-wheat flourbreadparametersqualityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба