Галінська, Олександра СергіївнаБессараб, Олександр СеменовичЗамора, Катерина ОлександрівнаОлішевський, Валентин Вікторович2018-04-182018-04-182017Освітлення екстрактів топінамбура / О. С. Галінська, К. О. Замора, В. В. Олішевський, О. С. Бессараб / Інноваційний розвиток харчової індустрії : V міжнародна науково-практична конференція, 14 грудня 2017 р. – Київ : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2017. - С. 65-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27024Метою освітлення екстрактів топінамбуру полягає у тому, щоб змінити бурий колір екстракту на прозорий, для подальшої кристалізації в білий порошок, більш зручний для використання в харчовій промисловості. The purpose of lighting the artichoke extracts is to change the brown the color of the extract is transparent, for further crystallization into a white powder, more convenient for use in the food industry.uk-UKтопінамбурjerusalemлужністьpurificationкафедра технології консервуванняОсвітлення екстрактів топінамбураThesis