Спосіб виробництва борошна з використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок (Патент на корисну модель № 50220) - Шаповаленко, Олег Іванович; Дмитрук, Євген Адамович; Харченко, Євген Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2010)
Патент на спосіб виробництва борошна із використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок. Показано принцип функціонування систем рециркуляції повітря, наведено межі повернення повітря у виробничі приміщення. Показано принципову схему використання повітря. The patent for a way of manufacture of a flour with use of air аспирационных and pneumotransport installations. It is shown functioning of systems principle recycled air, it is resulted borders of return of air in industrial premises. It is shown principle the scheme of use of air.
Keywords: пневмотранспортні установки; борошно; flour; аспіраційні установки; pneumatic conveying units; aspiration units; кафедра технології зберігання і переробки зерна