Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня - Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2016)
Подано характеристику нетрадиційної для тонізуючих напоїв сировини: пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. Наведено переваги застосування розробленого напою в харчуванні студентів.The characteristic of non-traditional raw materials for tonic drinks: germinated grain of lentil and extract of imbiric root is presented. The students have been given a chance to get their drinks drunk.
Keywords: харчування студентів; тонізуючі напої; екстракт імбиру; сочевиця; student nutrition; tonic drinks; ginger extract; lentil; кафедра технології оздоровчих продуктів