Сорокіна, Катерина ОлександрівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2020-06-222020-06-222016Сорокіна, К. О. Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференція молодих учених і студентів, 7 квітня 2016 р.. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31570Подано характеристику нетрадиційної для тонізуючих напоїв сировини: пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. Наведено переваги застосування розробленого напою в харчуванні студентів.The characteristic of non-traditional raw materials for tonic drinks: germinated grain of lentil and extract of imbiric root is presented. The students have been given a chance to get their drinks drunk.харчування студентівтонізуючі напоїекстракт імбирусочевицяstudent nutritiontonic drinksginger extractlentilкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореняThesis