Сушарка з псевдорозрідженим шаром - Бузлукова, Ольга; Доломакін, Юрій Юрійович (My University, 2013)
Поставлена задача удосконалення сушарки псевдозрідженого шару, в якій нова конструкція зменшує гідравлічний опір та запобігає утворенню застійних зон. Tasked with improving the fluidized bed dryer in which the new design reduces the flow resistance and prevents the formation of dead zones.
Keywords: сушарка; псевдозріджений шар; гідравлічний опір; dryer; the fluidized bed; the fluid resistance; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв