Дочинець, Інга Вікторівна2018-05-112018-05-112017Дочинець, І. В. Інформаційні системи ресторанного господарства особливості застосування/ І.В. Дочинець // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІV міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 22 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 253-254.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27347Представлено декілька програм для підприємств ресторанного господарства, які виконують завдання по реалізації роботи ресторану, бару та управління ними. Several programs for enterprises are presented restaurant industry, carrying out tasks for realization work of the restaurant and bar and manage them.uk-UKресторансистемипроцесавтоматизаціяrestaurantsystemprocessautomationmarketкафедра готельно-ресторанної справиІнформаційні системи ресторанного господарства особливості застосуванняThesis