Роль Sharing Economy в розвитку туристичного бізнесу - Кравцов, Сергій Станіславович; Рубель, Роман Андрійович (My University, 2017)
Досліджено сутність економіки спільної участі. Проаналізовано міжнародні шерингові інтернет-платформи, що пов’язані з туризмом. Визначено шляхи підвищення ролі ресурсів sharing economy в господарській діяльності суб’єктів туристичної діяльності. The essence of the economy of joint participation is explored. The international tourism-related sherry internet platforms are analyzed. The ways of increasing the role of sharing economy resources in economic activity of subjects of tourist activity are determined.
Keywords: економіка спільної участі; туристичний бізнес; інтернет-платформи; кафедра туристичного та готельного бізнесу; sharing economy; tourism business; Internet platforms