Топчій, Оксана АнатоліївнаСлободянюк, Марина Олександрівна2018-05-112018-05-112016Патент UA № 111296 МПК A23L 13/60 (2016.01) A23L 33/115 (2016.01) М'ясний січений напівфабрикат / О. А. Топчій, М. О. Слободянюк ; заявник і патентовласник НУХТ - № u 2016 03705 ; заявл. 07.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27366М'ясний січений ніпівфабрикат містить м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково ніпівфабрикат містить м'ясо куряче, рослинний білок, висівки ячменю, бульйон, а також купаж оливкової та лляної олії. Meat broiled semifinished meat contains porridge pork, bread made from wheat flour, breadcrumbs, salt, ground black pepper, fresh onion. In addition, the semi-finished product contains meat of chicken, vegetable protein, bran of barley, broth, as well as blend of olive and linseed oil.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм`ясом`ясо курячеmeatchicken meatМ'ясний січений напівфабрикат ( Патент на корисну модель № 111296 )Other