М'ясний січений напівфабрикат ( Патент на корисну модель № 111296 ) - Топчій, Оксана Анатоліївна; Слободянюк, Марина Олександрівна (My University, 2016)
М'ясний січений ніпівфабрикат містить м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково ніпівфабрикат містить м'ясо куряче, рослинний білок, висівки ячменю, бульйон, а також купаж оливкової та лляної олії. Meat broiled semifinished meat contains porridge pork, bread made from wheat flour, breadcrumbs, salt, ground black pepper, fresh onion. In addition, the semi-finished product contains meat of chicken, vegetable protein, bran of barley, broth, as well as blend of olive and linseed oil.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м`ясо; м`ясо куряче; meat; chicken meat