Публіцистичний стиль української мови: парадигма становлення в контексті історії літературної мови початку ХХ ст. - Яременко, Світлана Андріївна (My University, 2009)
Статтю присвячено проблемі становлення публіцистичного стилю в історії розвитку української літературної мови на початку ХХ ст.

The article is dedicated to the problem of reconstruction publicistik stile in the history of the development of the Ukrainian language the period of the early 20th century.
Keywords: публіцистичний стиль; мовні дискусії; статус мови; науково-публіцистичні видання; утвердження літературного стандарту; publicism style; claim of literary standard; linguistic discussions; scientifically publicism edition; status of language; кафедра гуманітарних дисциплін