Формування здоров’я як наслідок здорового способу життя населення - Буковинська, Марія Петрівна (My University, 2012)
Стаття присвячена проблемам збереження і зміцнення здоров’я кожного індивідууму і суспільства в цілому. Визначено складові здоров’я – фізичний, психічний, духовний і соціальні аспекти в реальному житті, які діють одночасно та їх вплив визначає стан здоров’я людини як цілісного складового феномена. The article is devoted the problems of maintenance and strengthening of health each to the individual and societies on the whole. Certainly constituents of health – physical, psychical, spiritual and social aspects in the real life, which operate simultaneously and their influence is determined by the state of health of man as integral component fenomena.
Keywords: здоров’я людини; health of man; якість трудового життя; гуманізація праці; соціальна відповідальність корпорацій; соціальні аспекти; quality of labour life; humanizing of labour; social responsibility of corporations; social aspects