Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба - Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2005)
Наведено можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини. Визначено позитивний вплив сухої пшеничної клейковини на якість хліба у кількості від 1 до 4 %. An ability to use dry wheat gluten to improve the quality of baked goods in the case of flour with low gluten content. Determined a positive effect of dry wheat gluten on quality food in an amount from 1 to 4%.
Keywords: суха пшенична клейковина; технологічні показники; якість хліба; dry wheat gluten; technological performance; quality of bread; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів