Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаБілик, Олена Анатоліївна2012-12-132012-12-132005Дробот, В. І. Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 4(70). - С. 53-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4321Наведено можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини. Визначено позитивний вплив сухої пшеничної клейковини на якість хліба у кількості від 1 до 4 %. An ability to use dry wheat gluten to improve the quality of baked goods in the case of flour with low gluten content. Determined a positive effect of dry wheat gluten on quality food in an amount from 1 to 4%.uk-UKсуха пшенична клейковинатехнологічні показникиякість хлібаdry wheat glutentechnological performancequality of breadкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хлібаArticle