Національний університет харчових технологій2024-11-142024-11-142023Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі/Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій, 20-21 вересня 2023 р., м. Київ / Національний університет харчових технологій ; Об’єднання УКРХЛІБПРОМ ; Асоціація УКРКОНДПРОМ ; АККО Інтернешнл ; Всеукраїнська асоціація пекарів ; Інститут продовольчих ресурсів. – Київ : НУХТ, 2023. – 132 с.978-966-612-299-8https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45752Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 20 вересня 2023 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 21 вересня 2023 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, здобувачів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.The collection includes the materials of the reports of the participants of the international scientific and practical conferences “Innovative Technologies in Bakery Production”, which took place on September 20, 2023, and “Achievements and Prospects for the Development of the Confectionery Industry”, which took place on September 21, 2023, in Kyiv. The materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular, ways to improve the quality of bakery and confectionery products, problems of expanding the range, including the creation of new specialty products. The collection is intended for specialists in the bakery and confectionery industry, engineering and technical staff, potential investors, university professors, students and anyone interested in the current issues of the bakery and confectionery industry.ukпокращення якості хлібобулочних виробівпокращення якості кондитерських виробівпроблеми розширення асортиментувироби спеціального призначенняінноваційні технологіїхлібопекарське виробництвоimproving the quality of bakery productsimproving the quality of confectionery productsproblems of expanding the assortmentspecial purpose productsinnovative technologiesbakery productionІнноваційні технології у хлібопекарському виробництві/Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузіThesis