Петруша, Оксана ОлександрівнаНєміріч, Олександра Володимирівна2015-04-032015-04-032015Петруша, О. О. Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням компютерної колориметрії / О. О. Петруша, О. В. Нєміріч // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 124-125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20048Якість продукції ресторанного господарства залежить від ряду факторів, таких як, свіжість, стиглість, натуральність компонентів, і технологічної дисципліни процесів їх обробки. Колір харчової сировини є одним із визначальних факторів визначення рівня якості продукту. Дослідження кольору досліджуваних зразків сухих продуктів здійснювали шифруванням зображення на сканерів Epson V370 з наступною комп’ютерною обробкою зображення у середовищі програми MathCad. Product quality restaurants depends on several factors such as freshness, ripeness, naturalness components, processes and technology disciplines processing. The color of food raw materials is one of the key factors determining the level of product quality. The study of color samples of dried products was performed on encrypted image scanners Epson V370, followed by computer image processing among programs MathCad.otherконтроль якостіресторанне господарствокомпютерна колориметріяquality controlrestaurant managementcomputer colorimetryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКонтроль якості продукції ресторанного господарства з використанням компютерної колориметріїOther