Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням компютерної колориметрії - Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2015)
Якість продукції ресторанного господарства залежить від ряду факторів, таких як, свіжість, стиглість, натуральність компонентів, і технологічної дисципліни процесів їх обробки. Колір харчової сировини є одним із визначальних факторів визначення рівня якості продукту. Дослідження кольору досліджуваних зразків сухих продуктів здійснювали шифруванням зображення на сканерів Epson V370 з наступною комп’ютерною обробкою зображення у середовищі програми MathCad. Product quality restaurants depends on several factors such as freshness, ripeness, naturalness components, processes and technology disciplines processing. The color of food raw materials is one of the key factors determining the level of product quality. The study of color samples of dried products was performed on encrypted image scanners Epson V370, followed by computer image processing among programs MathCad.
Keywords: контроль якості; ресторанне господарство; компютерна колориметрія; quality control; restaurant management; computer colorimetry; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції