Елементи літературної творчості у викладанні англійської мови студентам-першокурсникам немовних спеціальностей - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2021)
Університет і гуманізм, культура і людяність – поняття неподільні. Без гуманізму та його носіїв – інтелігенції університетського рівня освіти – суспільство існувати не може. Розвиток людини – надзвичайно складний процес, у якому беруть участь багато чинників. Серед них помітну роль відіграє й художня культура – специфічна галузь діяльності, позначена багатовимірними зв'язками з різними сферами суспільного життя. Соціальна значущість мистецтва визначається рівнем впливу художніх образів на внутрішній світ людини, на всі напрями її діяльності. The university and humanism, culture and humanity are all the integrate notions. No society can exist without humanism and its carriers who are actually the intelligentsia with university level of education. Development of a human is quite a complicated process with a great deal of participants. Among them, culture and arts play the essential part as the specific activities connected with different spheres of social life. Evidently, the social significance of arts can be determined by the level of impact of artistic images on the internal world of a human and on all trends of one’s activity.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; творчість; освітня діяльність; іноземна мова; технологічні спеціальності; співпраця; creativity; educational activity; foreign language; technological specialties; mutual creation