Застосування функціонально-вартістного аналізу для вибору оптимальної структури фасувально-пакувальної машини - Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Блаженко, Сергій Іванович (My University, 2013)
Сучасні зразки будь-якого пакувального обладнання для харчових продуктів - це складна технічна система, яка складається з значної кількості функціональних модулів, що виконують різні технологічні операції, з суміщенням їх у часі.
Keywords: машини-автомати; харчові продукти; пакувальне обладнання; пищевые продукты; упаковочное оборудование; машины-автоматы; machine; food; packaging equipment; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування