Математичне програмування. Навчальний посібник - Мартиненко, Михайло Антонович; Сафонов, Володимир Михайлович; Нещадим, Олександр Михайлович (My University, 2002)
Навчальний посібник написано авторами на основі багаторічного досвіду, якого вони набули при читанні курсу лекцій і проведенні практичних занять з дисципліни «Математичне програмування» в Національному університеті харчових технологій та інших навчальних закладах України. Навчальний стислий теоретичний матеріал посібника відповідає програмі курсу «Математичне програмування» у технологічному університеті, а практичні заняття побудовано на спеціально підібраних задачах, які в основному, мають економічну спрямованість. Для студентів інженерно-екомічних спеціальностей вищих навчальних закладів України. The manual is written by the authors on the basis of long experience, which they acquired in the course of reading lectures and conducting workshops on the subject "Mathematical Programming" at the National University of Food Technology and other educational institutions of Ukraine. Study brief theoretical background guide corresponds to the course "Mathematical Programming" in the University of Technology, and workshops based on specially selected problems, which mainly have an economic focus. For students in engineering ekomichnyh specialties of higher educational institutions of Ukraine.
Keywords: конспект практичних занять; outline practical lessons; математичне програмування; лекція; mathematical Programming; lecture; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.