Феномен свободи у філософії Р. Декарта - Павлов, Валерій Лук’янович (My University, 2007)
Аналізуються погляди Р. Декарта на місце і роль свободи в життєдіяльності людини. Особлива увага звертається на значення розуму у цьому процесі. The article analyzes the views of Descartes on the place and role of freedom in human life. Particular attention is drawn to the importance of the mind in the process.
Keywords: свобода; людина; філософія; розум; freedom; man; philosophy; reason; кафедра гуманітарних дисциплін