Безкоровайна, l. B.Чуняк, О. М.Кияниця, Світлана ГеннадіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2013-03-272013-03-272009Дослідження структурно - механічних властивостей пастило – мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюре / І. В. Безкоровайна, О. Чуняк, С. Г. Кияниця та ін. // Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 13—14 квітня 2009 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : НУХТ, 2009. — Ч ІІ. — С. 263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7070Робота присв’ячена дослідженню впливу овочевого пюре, а саме гарбузового, моркв’яного, яке містить значну кількість пектину. Було досліджено зміни органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних характеристик напівфабрикатів та готових виробів залежно від дозування овочевого пюре. На основі отриманих даних встановлено раціональне дозування овочевого пюре при виробництві пастило-мармеладних виробів. The work is devoted to the influence of vegetable puree, namely pumpkin, carrot, containing a significant amount of pectin. Was investigated changes organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical properties of semi-finished and finished products, depending on the dosage, vegetable puree. Based on the obtained data management dosing vegetable puree in the production of pasta jelly products.uk-UKовочеве пюрегарбузове пюреморквяне пюрепастило-мармеладні виробиvegetable pureepumpkin pureecarrot pureecandy-jelly productsкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження структурно-механічних властивостей пастило–мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюреThesis