Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна2015-06-022015-06-022008Омельченко, К. Ю. Вплив приєднання України до СОТ на прибутковість виробників хлібопекарної продукції / К. Ю. Омельченко // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2008. - Вип. 241, Т. V. - С. 124-129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20975Досліджено та проаналізовано позитивні та негативні сторони приєднання України до СОТ для виробників хлібопекарної продукції. Сформовано ряд пропозицій, спрямованих на підвищення ефективності діяльності вітчизняних підприємств хлібопекарної галузі за умов приєднання до СОТ. Investigated and analyzed the positive and negative aspects of Ukraine's accession to the WTO for manufacturers of bakery products. Formed a number of proposals aimed at improving the efficiency of the domestic baking industry by joining the WTO.otherхлібопекарна продукціяекономічна стабільністьСвітова Організація Торгівлівиробникиbakery productseconomic stabilityWorld Trade Organizationmanufacturersкафедра економічної теоріїВплив приєднання України до СОТ на прибутковість виробників хлібопекарної продукціїArticle