Вплив приєднання України до СОТ на прибутковість виробників хлібопекарної продукції - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2008)
Досліджено та проаналізовано позитивні та негативні сторони приєднання України до СОТ для виробників хлібопекарної продукції. Сформовано ряд пропозицій, спрямованих на підвищення ефективності діяльності вітчизняних підприємств хлібопекарної галузі за умов приєднання до СОТ. Investigated and analyzed the positive and negative aspects of Ukraine's accession to the WTO for manufacturers of bakery products. Formed a number of proposals aimed at improving the efficiency of the domestic baking industry by joining the WTO.
Keywords: хлібопекарна продукція; економічна стабільність; Світова Організація Торгівлі; виробники; bakery products; economic stability; World Trade Organization; manufacturers; кафедра економічної теорії