Дослідження кінетики сушки бурякового жому - Буляндра, Олексій Федорович; Іващенко, Наталія Вікторівна (My University, 1998)
В статті розглянуто сучасні високотемпературні методи термічної обробки бурякового жому. Приведена методика досліджень низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому. Отримані криві сушіння, температурні криві та криві швидкості сушіння для ряду теплових низькотемпературних режимів. The article deals with modern methods of high-temperature heat treatment of sugar beet pulp. The methods of investigation of low-temperature drying mode beet pulp. The curves of the drying temperature curves and drying rate curves for a number of low-temperature thermal regimes.
Keywords: сушіння; жом; drying; sugar beet pulp; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки