Харчова промисловість: особливості та роль в сучасних економічних умовах - Омельчук, Юлія Іванівна (My University, 2014)
Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості виступає однією з передумов подолання кризових явищ у вітчизняній економіці і досягнення стійкого економічного зростання. Improving the efficiency of the food industry serves as a prerequisite to overcome the crisis in the domestic economy and achieve sustainable economic growth.
Keywords: харчова промисловість; конкуренція; глобалізація; Food Industry; competition; globalization