Омельчук, Юлія Іванівна2016-04-262016-04-262014Омельчук, Ю. І. Харчова промисловість: особливості та роль в сучасних економічних умовах / Ю. І. Омельчук // Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 275–277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22956Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості виступає однією з передумов подолання кризових явищ у вітчизняній економіці і досягнення стійкого економічного зростання. Improving the efficiency of the food industry serves as a prerequisite to overcome the crisis in the domestic economy and achieve sustainable economic growth.uk-UKхарчова промисловістьконкуренціяглобалізаціяFood IndustrycompetitionglobalizationХарчова промисловість: особливості та роль в сучасних економічних умовахOther