Можливості мови С для навчання програмування - Рудь, Сергій Васильович (My University, 2014)
Мова програмування С надзвичайно перспективна, швидко розвивається і знаходить широке застосування як при навчанні програмування, так і роботі. The programming language C is extremely promising, fast-paced and is widely used as in teaching programming and operation.
Keywords: мови програмування; сі-шарп; програмування; programming language; B-Sharp; programming