Гавришко, Наталія Михайлівна2023-05-102023-05-102023Гавришко, Н. М. Проект ковбасного цеху потужністю 2,9 тон м’ясних виробів за зміну та впровадження виробництва солених виробів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гавришко Наталія Михайлівна ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2023. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40630otherасортиментсировинасвининаяловичинаварені сосискинапівкопчені сосискиварено-копчені ковбасисолені вироби зі свининиassortmentraw materialsporkbeefboiledsausagessemi-smokedboiled and smoked sausagessalted pork productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПроект ковбасного цеху потужністю 2,9 тон м’ясних виробів за зміну та впровадження виробництва солених виробівOther