Оболкіна, Віра ІллівнаЗалевська, Надія Олексіївна2012-06-092012-06-092008Оболкіна, В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 98-99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1266Стаття присвячена створенню технології здобного печива при застосуванні нової стабілізаційної комплексної суміші поверхнево-активних речовин.uk-UKкондитерські виробикондитерские изделияconfectioner candiesтехнологіяздобне печивоповерхнево-активні речовинистабілізаційні комплексні сумішітехнологиясдобное печеньеповерхностно-активные веществастабилизационные комплексные смесиtechnologyrich cookiessurface active mattersstabilizing complex mixturesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива