Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичМороз, Олена Олексіївна2013-12-262013-12-262012Іванов, С. В. Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2012. – Т. 14, № 3 (53), Ч. 3. – С. 292-297.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12525У статті йдеться про вплив рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м’ясних систем. The article It is about the influence prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat.otherсировинабіологічна цінністьтехнологіяковбаси з м’яса птиціraw materialbiological valuetechnologysausages from poultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівДослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних системArticle