Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем - Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна (My University, 2012)
У статті йдеться про вплив рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м’ясних систем. The article It is about the influence prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat.
Keywords: сировина; біологічна цінність; технологія; ковбаси з м’яса птиці; raw material; biological value; technology; sausages from poultry; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів