Розробка технології нового виду сиру - Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Тамара Василівна; Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2019)
В роботі наведено особливості рецептури сиру Харківського, отриманого з використанням УФ-концентрату знежиреного молока. The paper presents features of the formula of Kharkiv cheese, obtained using UV-concentrate of skimmed milk.
Keywords: сир; УФ-концентрати; знежирене молоко; сheese; UV-concentrate; skimmed milk; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції