Особливості обліку та реалізації готової продукції на ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №12» - Беренда, Надія Іванівна; Галкіна, Т. Ф. (My University, 2013)
В статті розглянуто особливості обліку готової продукції, її класифікації та оцінки на прикладі ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 12». Визначені напрями удосконалення первинного обліку реалізації готової продукції на досліджуваному підприємстві. In articles the essence of accounting finished goods is considered, classification and its estimation on Open Society example Subsidiary of a public company «Kyivkhlib » «Вakery № 12» is spent. Directions of improvement of the primary account of realisation of finished goods at the investigated enterprise are certain.
Keywords: готова продукція; реалізація; класифікація; виробництво; запаси; бухгалтерський облік; finished products; sales; classification; production; inventory; accounting; кафедра обліку і аудиту