Туристично-рекреаційний комплекс Криму - Пітик, Анастасія Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2014)
Кримський регіон, незважаючи на свій колосальний курортний і туристичний потенціал, займає дуже скромне місце на світовому ринку туристичних послуг. На долю півострова припадає менше половини відсотка від загального обсягу послуг, в той час як туризм, історія розвитку якого в Криму налічує більше 100 років, може і повинен стати пріоритетним напрямком в економіці регіону, як сфера міжнародного бізнесу. Crimean region, despite its enormous resort and tourist potential, is a very modest place in the global tourism market. The share accounted for less than half of the peninsula percentage of total services, while tourism, which in the history of Crimea has more than 100 years, can and should be given priority in the economy of the region as an area of international business.
Keywords: Крим; Crimea; Крым; туристичні послуги; travel services; міжнародний бізнес; international business; кафедра туристичного та готельного бізнесу