Розроблення рецептур сухих сумішей для морозива - Кравченко, Ольга Юріївна (My University, 2017)
Головним завданням харчової промисловості с забезпечення населення високоякісними продуктами харчування. Порушення екологічної обстановки, незбалансованість харчового раціону, призвели до значних негативних відхилень у стані здоров’я широких верств населення. Цукровий діабет залишається однією з найбільш актуальних проблем клінічної медицини та стоїть у ряду соціальних хвороб світу. На сьогодні асортимент сухих сумішей для морозива досить вузький, а їх склад в основному містить молочну основу, стабілізаційні системи та цукор. Такий харчовий продукт не може задовольнити потреби населення, які мають певні обмеження у споживанні цукру. The main task of providing the food industry with the population quality food. Violation of environmental conditions, unbalanced diet led to significant negative deviations the health of the general population. Diabetes is one of the the most urgent problems of clinical medicine and is among the social diseases world. Today the range of dry mixes for ice cream rather narrow, and their composition mainly containing milk-based stabilization system and sugar. Such food products can not meet the needs of the people who have certain limit consumption of sugar.
Keywords: морозиво; ice cream; кафедра технології молока і молочних продуктів