Хорунжа, Тетяна ОлегівнаПасічний, Василь МиколайовичРудюк, Віталій Петрович2023-10-122023-10-122021Хорунжа, Т. О. Органолептичні властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему / Т. О. Хорунжа, В. М. Пасічний, В. П. Рудюк // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 74–75https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41171Розроблено рецептури плодових соусів з використанням сухої молочної сироватки та кремнезему. Проведена їх органолептична оцінка.otherкремнеземплодові соусикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівмолочна сироваткаsilicafruit sauceswheyОрганолептичні властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнеземуThesis