Органолептичні властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему - Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Рудюк, Віталій Петрович (My University, 2021)
Розроблено рецептури плодових соусів з використанням сухої молочної сироватки та кремнезему. Проведена їх органолептична оцінка.
Keywords: кремнезем; плодові соуси; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; молочна сироватка; silica; fruit sauces; whey