Ікра з моркви вітамінізована (Патент України № 109740) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Миронець, Наталія Володимирівна (My University, 2015)
Ікра з моркви вітамінізована, яка включає обжарені моркву та цибулю, томатне пюре, рослинну олію, сіль, перець, яка відрізняється тим, що додатково містить бланшовану моркву, цукор, каротиновмісний порошок з морквяних вичавок. Caviar from carrots vitaminized which includes fried carrots and onions, tomato puree, vegetable oil, salt, pepper, wherein further comprising blanched carrots, sugar, powder of carrot husks containing carotene.
Keywords: ікра; морква; каротин; caviar; carrot; carotene; кафедра технології консервування