Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМартич, Віталій Володимирович2014-03-052014-03-052013Патент 85608 UA , МПК A23G 9/04 (2006.01). Склад морозива молочно-пшеничного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — u 201306740 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12959Склад морозива молочно-пшеничного включає сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жири, зародки пшениці, цукор та воду. Крім цього додатково включає інвертний сироп. The composition of ice cream include milk-white dry defatted milk residue, milk and vegetable oils, wheat germ, sugar and water. In addition, further comprising syrup.otherморозивоice-creamкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модель № 85608)The сomposition ice-cream of dairy-wheat (Patent of Ukraine for useful model № 85608)Other