Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модель № 85608) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович (My University, 2013)
Склад морозива молочно-пшеничного включає сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жири, зародки пшениці, цукор та воду. Крім цього додатково включає інвертний сироп. The composition of ice cream include milk-white dry defatted milk residue, milk and vegetable oils, wheat germ, sugar and water. In addition, further comprising syrup.
The сomposition ice-cream of dairy-wheat (Patent of Ukraine for useful model № 85608)
Keywords: морозиво; ice-cream; кафедра технології молока і молочних продуктів