Розробка рецептури емульсійного крему для обличчя з емульгатором полісорбатом 60 - Клочан, Віталій Ярославович; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2021)
Проведено аналітичний огляд літератури та розглянуто перспективи застосування емульгатору Полісорбат 60 (Е 435) в кремах емульсійних для покращення властивостей крему, його консистенції, та дії на шкіру людини

An analytical review of the literature and questions was conducted prospects for the use of emulsifier Polysorbate 60 (E 435) in emulsion creams for improving the properties of the cream, its consistency, and effects on human consumption
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; косметичні емульсії; емульгатор; полісорбат 60; cosmetic emulsions; emulsifier; polysorbate 60