Бандура, Валентина МиколаївнаБережнюк, Д. П.2021-03-232021-03-232014Бандура, В. М. Енергоаудит як засіб енергоощадження в технологіях переробки олієвмісних культур / В. М. Бандура, Д. П. Бережнюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2014. – Т. 20, № 3. – С. 170–174.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32990The paper examines the priority directions of the Ukrainian energy saving policy as well as a potential for increasing the energy efficiency of industrial production through the use of technological component of energy-saving potential when more effective utilization of material and energy resources is achieved via introducing the energy audit. The stages and order of energy audit implementation are defined, including the compilation of balance of energy and material resources. У статті розглянуто пріоритетні напрями енергетичної стратегії та політики енергозбереження промислових підприємств, визначено першочергові завдання щодо підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів проведенням енергетичного аудиту, представлено дані енергоаудиту ВАТ Вінниицький олієжиркомбінат.otherenergy auditenergy savin gpotentialenergy resourcesenergy policyенергетичний аудитенергетичний паспортпотенціал енергозбереженняполітика енергозбереженняенергетичні ресурсиЕнергоаудит як засіб енергоощадження в технологіях переробки олієвмісних культурArticle