Управлінський облік в обліковій політиці підприємства - Ялигіна, Марина Сергіївна; Осадча, Ганна Григорівна (My University, 2015)
У статті розкрито сутність, важливість формування на підприємстві облікової політики, її роль у системі управлінського обліку. Облікова політика є одним з основних документів, який встановлює правила ведення бухгалтерського обліку на підприємстві. Кожне підприємство повинно мати свою обрану облікову політику. Вміло складена облікова політика є одним з найважливіших інструментів управління діяльністю фірми і досягнення, поставлених цілей менеджменту
Keywords: елементи облікової політики; підприємство; розробка управлінської облікової політики; elements of accounting policy; the development of managerial accounting policies; enterprise; кафедра обліку і аудиту