Купчик, Михайло ПетровичРева, Леонід ПавловичШтангеєва, Надія ІванівнаЧернявська, Людмила ІванівнаЛіпєц, Антон АдамовичХомічак, Любомир МихайловичГерасименко, Олексій АнтоновичХвалковський, Т. П.Клименко, Лариса СтепанівнаСкорик, Костянтин ДмитровичЛогвін, Володимир МатвійовичОлянська, Світлана ПантелеймонівнаПетриченко, Ігор БорисовичВиговський, Валерій ЮрійовичЛагода, Володимир АндрійовичГусятинська, Наталія АльфредівнаМірошник, Володимир ОлександровичНичик, Оксана Василівна2013-02-042013-02-042007Технологія цукристих речовин : лабораторний практикум / М. П. Купчик, Л. П. Рева, Н. І. Штангеєва та ін. – К.: НУХТ, 2007.– 393 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6000Викладено сучасні методики аналізів сировини, напівпродуктів, готової продукції, відходів і побічних продуктів цукрового виробництва, арбітражні методи, вимоги державних стандартів України і Міжнародної комісії з єдиних методів досліджень в цукровій промисловості (ІСUMSA); методики встановлення та контролю оптимального технологічного режиму в процесі перероблення цукрових буряків різної якості, визначення та розшифровки втрат бурякомаси та цукрози під час зберігання та перероблення коренеплодів цукрових буряків. Наведено приклади розрахунків, статистичне оброблення результатів вимірювань в технологічних процесах, запитання для самоперевірки. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, докторантів та фахівців галузі. Presents modern methods of analysis of raw materials, semi-finished and finished products, waste and by-products of sugar production, arbitration methods, requirements of state standards of Ukraine and the International Commission for the common research methods in the sugar industry (ISUMSA), techniques for establishing and monitoring the optimal process conditions in the processing of sugar beet of different quality, definition and interpretation of losses sveklomassy and sucrose in the storage and processing of sugar beet. Examples of calculations, statistical analysis of measurements in process, the questions to check. For university students, graduate students, doctoral students and industry professionals.otherцукрове виробництвоsugar productionметодикисировинанапівпродуктиготова продукціявідходи виробництвапобічні продуктиарбітражні методитехнологічний режимоптимальний режимвтрати цукрозивтрати бурякомасистудентирозрахункистатистична обробка результатівtechniquesraw materialsintermediatesfinished productsproduction wasteby-productsarbitration methodstechnological regimeoptimal treatmentloss of sucroseloss beetstudentscalculationsstatistical processing of resultsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології цукру і підготовки водиТехнологія цукристих речовинBook